I Bluerank slogs datorn på vid rätt tidpunkt och fjärrarbete var tillgängligt redan före pandemin. År 2020 bytte organisationen helt till den och använder nu en hybridmodell. På måndagar arbetar teamet på kontoret, och de följande dagarna kan du välja ett hemmakontor.

– Tidigare erfarenheter visar att alternativa arbetsformer inte bara påverkar vår effektivitet utan också har blivit en integrerad del av vår organisations funktion. Konsekvensen är bara färre möjligheter till möten och integration. Om vi lägger till detta de ekonomiska möjligheterna i samband med tillväxten av försäljningsintäkter (till nivån 69 miljoner PLN 2021; en ökning med 38 procent. jämfört med 2020) och vår önskan att förnya oss får vi svar på frågan varför vi kommer att flyga till arbete i April och maj”, förklarar Maciej Galecki, VD för Bluerank.

Byråns anställda valde riktningar och fattade beslut i grupper i enlighet med deras anslutning till partnerteamet. Anställda kommer att resa till Grekland, Spanien, Turkiet eller Marocko i en vecka.

Bluerank täcker alla utgifter relaterade till resor och vistelse från resan till flygplatsen, ytterligare försäkring, boende, måltider och till och med ersätter kostnaden för passregistrering. Den första gruppen avgår för arbete på Teneriffa på Påskmåndagen. Bluerank avslutar testarbetet på semester i mitten av maj.

Det är värt att påminna om att Droids på Roids för några år sedan flyttade sitt kontor till Bali. 30 anställda arbetade i Indonesien i en månad. Kostnaden för hela företaget är cirka 160 tusen zloty.

– På helgen bytte vi kokosnöt mot en drink med palemka. På vår fritid var vi väldigt aktiva: surfing, dykning med sköldpaddor, sola, åka skotrar, besöka en aktiv vulkan och en helig skog full av apor. Vi beundrade soluppgångar och solnedgångar. Bali lämnar nästan ingen tid för sorglös ledighet. Vi kan säga att något hände varje dag som fick oss att ”wow”, – säger Marcin Yurkov, som för några år sedan ledde personalavdelningen på Droids på Roids.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.