– Språk är ofta mer än skicklighet. Detta kan vara en gudstjänst genom att ge tillgång till den viktigaste informationen och de grundläggande tjänsterna, minska kommunikationssvårigheter och underlätta ömsesidig förståelse mellan människor eller samhällen, betonar Arne Schepker, VD för Babbela.

Som han tillägger, Det är därför de bestämde sig för att erbjuda gratis kurser för ukrainare som flyr kriget. – I en situation när miljontals flyktingar började fly till länderna i Europeiska unionen var det ett akut behov av att utveckla dessa kurser på mindre än en månad, – betonar Babbels VD.

Kurserna är speciellt utformade för snabbare inlärning och memorering, vilket möjliggör mer avancerade konversationer. I detta fall, Detta innebär sådana kurser som kan tillämpas i verkliga situationer för att möta de akuta språkbehov flyktingar från Ukraina. Det finns tre språk att välja mellan – polska, engelska och tyska.

För ukrainare som studerar engelska och tyska finns kurser på A1-och B1-nivåer, från nybörjare till mellannivå. De innehåller en introduktion, grundläggande uttryck, ställa frågor och beskriva händelser.

För ukrainsktalande polska språklärare finns nivåer från A1 till A2, från nybörjare till nybörjare, som inkluderar en introduktion, vardagliga uttryck och en berättelse om vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.